Skip to content

Loopbaanbegeleiding

40% van de Vlamingen is ontevreden over hun work-life balance.

68% voelt zich niet goed binnen de vier muren van hun werkomgeving.

84% klaagt over stress op de werkvloer.

Ondanks bovenstaande cijfers is slechts 16% van de werknemers op zoek naar een andere job. Dat is vaak zo uit gewoonte of omdat er geen goed alternatief lijkt te zijn. Of misschien veronderstel je wel dat het gras écht niet groener is aan de overkant?

Als je het gevoel hebt dat je niet op je plek zit of niet geapprecieerd of gewaardeerd wordt, dan heeft dit een negatief effect op je productiviteit en creativiteit. En als je werkgever en/of werkplek niet bij je past, lijdt ook de samenwerking daaronder.

Maar wat als je wel een alternatief kan vinden? Iets wat bij jou een nieuwe wereld van mogelijkheden doet opengaan? Iets waar je zelf misschien niet aan zou denken? Zou je dit niet willen weten?

Loopbaanbegeleiding spitst zich toe op al deze vragen. We vertrekken heel vrijblijvend vanuit jouw huidige situatie en gaan samen op pad. Dit doen we tot we uitkomen bij de jobs die op jouw lijf geschreven staan.

Deze vorm van coaching kan je ook betalen met loopbaancheques!

Wat is een loopbaancheque?

Als werknemer in loondienst of zelfstandige kan je om de 6 jaar in aanmerking komen voor voordelige loopbaanbegeleiding via loopbaancheques. Je hebt recht op 2 cheques:

  • de eerste check geeft jou recht op 4 uur begeleiding
  • de tweede geeft jou recht op 3 uur begeleiding aan een voordelig tarief

Per cheque betaal je slechts 40 euro. Je kan de loopbaancheque bestellen bij VDAB via deze link.

Loopbaancheque-VDAB

​Interesse? Klik hieronder op “Maak hier je afspraak” en vraag vrijblijvend jouw gratis instapgesprek aan!

Samenwerking met: